Zdravlje

NE SIPAJTE MLIJEKO U KAFU NIKADA: Opasno Je Po Vaše Zdravlje – EVO ZBOG ČEGA OVO ZOVU POGUBNOM KOMBINACIJOM

Neke namirnice se jednostavno obožavaju. Kad su zajedno, one su najzdravije, dok neke druge kombinacije, koje najviše volimo, uopšte ne treba da jedemo u paketu. Jogurt sa integralnim žitaricama za doručak i sir sa šunkom za večeru deo su vašeg svakodnevnog jelovnika? Pijete kafu s mlekom? E pa, mnogo grešite, jer upravo ove kombinacije nisu dobre za vaše zdravlje.

Zbog toga što u kafu dodajete mleko, ona može da bude veoma opasna po vaše zdravlje. Kravlje mleko je veoma kiselo, može da stvara sekret i sluz, i obično je puno hormona i antibiotika. I to nije sve – ono se veoma teško vari.

Ukoliko želite da dodajete mleko životinjskog porekla, bolje bi bilo da se odlučite za kozje ili ovčje mleko, jer je tolerancija na njega veća i manje se obrađuje. Najbolje bi vam bilo da se odlučite za neko biljnog porekla kao što je kokosovo ili sojino mleko.

Pored svega toga, postoji i etička dilema oko ispijanja mleka koju mnogi vegetarijanci i vegani ovih dana propagiraju. Kravlje mleko je namenjeno za odgoj teladi, dok je čovek jedina vrsta koja pije mleko druge vrste nakon što prestane da ga doji njegova majka.

A šta kafu čini ljekovitom:

KAFA SA JEDNIM DODATKOM POSTAJE LJEKOVITA – Smanjuje holesterol, čisti jetru i čuva srce

Nikakva ciroza, niti holelitijaza nakon takvog redovnog postupka ne ugrožavaju vaše tijelo.

Ova vijest će obradovati sve koji vole kafu i ne uskraćuju sebi zadovoljstvo da ponekad popiju čašu ili dve vina ili drugog alkoholnog pića. Kafa pomaže jetri da se oporavi, štiti je od toksina i produžava mladost važnog organa! Ali samo ako skuhate pravu kafu.

Najbolji način za ispijanje kafe za čišćenje jetre je mediteranski. Ujutro pripremite šolju sviježe skuhane mljevene kafe bez šećera, a zatim prelijte sa malog putera. Količina putera koja se stavlja na vrh noža je dovoljna.

Najbolje je doručkovati 1 sat nakon šolje ljekovitog napitka. Kafa je izvrsno sredstvo i radit će ujutru što je bolje moguće: žučna kesa će se potpuno isprazniti.

Ako je pritisak iznad 140/90 krv vam se zgrušava: Ovo je brzo rješenje!

Nikakva ciroza, niti holelitijaza nakon takvog redovnog postupka ne ugrožavaju vaše tielo! Takođe, kafa sa maslacem pomaže u smanjenju holesterola u krvi i prevenciji je bolesti kardiovaskularnog sistema, piše Alo.

Povezane objave

Back to top button